Verhuurd
7+

Valkenierstraat 33-A

5552 JB Valkenswaard

Ruim appartement in een rustige buurt!

Betreed deze prachtige woning aan de Valkenierstraat 33A in Valkenswaard en voel meteen de warme omhelzing van thuis. De royale hal heet je welkom en leidt je naar de uitnodigende woonkamer en een gastvrije toiletruimte. Een elegante trap in de gang nodigt je uit om de bovenverdieping te verkennen.

Lichte en ruime woonkamer: De diepe woonkamer is een oase van licht en ruimte, perfect voor ontspanning of quality time met familie en vrienden. Grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de achtertuin, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van het groen en de natuurlijke omgeving.

Keuken: De aangrenzende keuken sluit naadloos aan op de woonkamer en biedt alle benodigde apparatuur en opbergruimte voor de enthousiaste kok.

Comfortabele slaapkamers en luxe badkamer: Op de bovenverdieping vind je drie comfortabele slaapkamers, elk met hun eigen charme en karakter. De luxe badkamer is uitgerust met een douche en wastafel.

Extra ruimte op zolder: De ruime zolder biedt tal van mogelijkheden, of het nu gaat om extra opslag, een speelkamer of een studeerkamer.

Genieten in de tuin: Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot de betegelde tuin, waar je heerlijk kunt ontspannen op het terras of gezellig kunt barbecueën met vrienden en familie. De aangrenzende garage biedt extra opslagruimte en is ook toegankelijk vanuit de tuin.

Conclusie: Deze woning combineert een praktische indeling met luxe afwerkingen en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven.

Omgeving: Gelegen in het charmante Valkenswaard, biedt deze buurt een perfecte mix van rust en bedrijvigheid. Met groene parken om te ontspannen en moderne voorzieningen binnen handbereik, is er altijd iets te doen. Ontdek gezellige cafés, lokale winkels en een scala aan recreatiemogelijkheden. Of je nu wilt genieten van een ontspannen wandeling in het park of op zoek bent naar levendigheid in de stad, de Valkenierstraat heeft voor ieder wat wils.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 35,-
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
51
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 30,25
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
65 m²
Inhoud
175 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 241.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 960,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info