Verhuurd
3+

Rembrandtpark 97

5143 GH Waalwijk

Wonen in een gezellige kindvriendelijke buurt in een ruime woning.

Rembrandtpark 97
Entree aan voorzijde van de woning. In de hal/entree bevinden zich een toiletruimte, de meterkast en de trapopgang.
Ruime woonkamer met zowel een zit- als eetgedeelte. Vanuit de woonkamer heb je zicht op zowel de straat als de achtertuin. Aan de voorkant van de woonkamer bevindt zich de toegang tot de keuken. Aan de achterkant bevindt zich de toegang tot de tuin. Een ruime gesloten keuken, gelegen aan de woonkamer. Deze is gerenoveerd in 2015.
De woning beschikt over een ruime achtertuin, met berging voorzien van elektra. In de hal bevindt zich het toilet met fonteintje en is in 2012 gerenoveerd. Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel en is in 2012 gerenoveerd. Op de zolder, die middels een vaste trap is te bereiken, bevindt zich een ruime kamer die geschikt als extra slaapkamer of hobbyruimte.

Je woont in het gezellige Waalwijk en wanneer dit niet genoeg is bent je maar een kleine autoritje of fietstochtje verwijderd van o.a. Waalwijk en Tilburg.

Mooi gelegen aan het Rembrandtpark in een kindvriendelijke wijk met veel groen. In buurt zijn zeer veel voorzieningen te vinden. Ook woon je o.a vlakbij de Efteling, voor uitstapjes met de kinderen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
C
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
109
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Servicekosten parkeren
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
108 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
314 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 275.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 972,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info