Wat mag je als kandidaat verwachten tijdens een bezichtiging bij vb&t?
 1. Afspraakbevestiging

  Vb&t zal je op voorhand per mail een bevestiging van de geplande afspraak sturen. Hierin staat de datum, tijdstip en de verhuurmedewerker met wie je de afspraak hebt staan. Tevens voorzien we je hierin van informatie over de bezichtiging.

 2. Ontmoeting

  Minimaal 5 min. voor de afspraak zorgt de verhuurmedewerker dat hij/zij aanwezig is. De verhuurmedewerker stelt zich netjes voor en neemt je mee naar de woning welke je komt bezichtigen.

 3. De Bezichtiging

  Eenmaal in de woning of het appartement zal de verhuurmedewerker je alle ins en outs vertellen met betrekking tot onze werkwijze, de woning, het complex (indien van toepassing) en de omgeving. Vervolgens zal hij/zij je een rondleiding geven door de woning. Mochten er vragen zijn dan kun je deze uiteraard ten alle tijden stellen.

 4. Overige informatie

  Aan het eind van de bezichtiging zal de verhuurmedewerker de procedure van vb&t toelichten. Daarnaast ontvang je (indien gewenst) documentatie over de woning en vb&t en natuurlijk het visitekaartje van de verhuurmedewerker. Je bespreekt met de verhuurmedewerker binnen welke termijn je kan laten weten of je de woning wil huren.

 5. Afronding

  Als je op al je vragen antwoord hebt gekregen zal de verhuurmedewerker de afspraak afronden.

Binnen de afgesproken termijn gaan we er vanuit iets van je te horen. Zo niet, dan zal de verhuurmedewerker nog even contact met je opnemen.

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.