Bregje: “Als binnendienst medewerker eerste lijn ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen”

20 april 2023

Op 20 april is het de dag van de binnendienst. Vandaag zetten we onze binnendienst dan ook in de spotlight. Hoe is het om als binnendienst medewerker te werken bij vb&t Verhuurmakelaars? Lees hier het interview met een van onze toppers: Bregje van de binnendienst.

Zonder titel (1000 x 768 px).png

“Van iemand die vraagt of ze “kind regard” kan spreken tot een vraag over het houden van huisdieren in de woning. Je kunt het zo gek niet bedenken of de vraag komt voorbij”

“Als binnendienst medewerker eerste lijn ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een woning zoekt of een vraag heeft over het huren van een woning. Zowel per telefoon als per mail. Alle doelgroepen, alle leeftijden en alle nationaliteiten;  Aan veelzijdigheid hebben we geen gebrek. Van iemand die vraagt of ze “kind regard” kan spreken tot een vraag over het houden van huisdieren in de woning. Je kunt het zo gek niet bedenken of de vraag komt voorbij.

Wij zorgen ervoor dat iedereen bij de juiste collega of afdeling terecht komt als wij ze niet kunnen helpen. Ook ondersteunen we onze collega’s met het plaatsen van de beschikbare woningen op de website, het maken van huurovereenkomsten, het selecteren van de best passende kandidaat voor de vrijgekomen woningen en staan wij toekomstige huurders te woord namens onze collega’s bij vragen.”

 

“De gesprekken maken ons vaak nieuwsgierig, verbaasd of oprecht ontroerd”

“Als binnendienst medewerker moet je goed kunnen luisteren, duidelijk (durven) zijn, goed kunnen doorvragen en van hectiek houden. Overzicht houden en nauwkeurig werken is onmisbaar. Het leuke aan deze functie is dat je zoveel verschillende verhalen hoort. De gesprekken maken ons vaak nieuwsgierig, verbaasd of oprecht ontroerd. Daardoor vliegt de dag voorbij.”

 

“Hij kon zijn ogen niet geloven en was zo ontroerd dat hij huilde van geluk. Voor dit soort cases kom ik ’s ochtends mijn bed uit.”

“Er was op een dag een man die contact zocht om te vragen of ik kon kijken of alle gegevens wel klopte die hij had ingevuld. Hij vertelde dat hij al zo vaak had gereageerd op dezelfde woning maar het nog nooit gelukt was en zijn droom was om juist in die straat te wonen. Alles leek te kloppen en ik zei dat hij niet veel meer kon doen dan blijven reageren en een beetje geluk moest hebben. De volgende dag bleek hij een woning in de betreffende straat te hebben gekregen. Hij kon zijn ogen niet geloven en was zo ontroerd dat hij huilde van geluk. Voor dit soort cases kom ik ’s ochtends mijn bed uit.”

 

“vb&t Verhuurmakelaars is een mooi kleurrijk en laagdrempelig bedrijf”

“Ik zelf geniet vooral van de dagelijkse hectiek op kantoor. Er gebeurt altijd wel iets en er is gelukkig ook tijd voor een praatje of een grapje tussendoor, ondanks de drukte. Het is een interessant product en ik leer elke dag dus ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd. vb&t Verhuurmakelaars is een mooi kleurrijk en laagdrempelig bedrijf wat mij persoonlijk niet gauw zal vervelen. Mijn collega’s maken mijn dagen ook stukken leuker. Nee, ik blijf hier voorlopig nog wel even zitten.”

Werken bij vb&t?

Met een grote diversiteit aan functies en specialismen binnen onze brede organisatie bieden we medewerkers een inspirerende en motiverende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen. Desalniettemin werken we gezamenlijk aan één doel: waarde toevoegen aan iedere fase van de vastgoed- en huisvestingscyclus.

Het belangrijkste punt waarop wij ons onderscheiden, is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens in al ons doen en laten centraal staat. Wij zijn relatiegericht, in onze communicatie, met onze producten en diensten. Wij hechten aan duurzame relaties met klanten en medewerkers. Daarom zijn wij in alles wat wij doen oprecht, integer, praktisch en no-nonsense. Om deze reden geven wij onze medewerkers ruimte voor eigen initiatief. Ruimte om kansen te zien, te creëren en te benutten. Om fouten te maken, te leren en beter te worden. Ruimte om te ondernemen.

Bekijk deze pagina voor alle openstaande vacatures.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan