De groenliefhebber haalt zijn hart op in De Groene Kaap

19 november 2020

Nieuw in de verhuur: De Groene Kaap in Rotterdam

De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen, daktuinen met zelfs een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In totaal zijn er vijf woontorens met een grote diversiteit aan appartementen. Tussen de woontorens in vind je gestapelde eengezinswoningen van twee of drie verdiepingen. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond. Een van de woontorens en de stadswoningen aan de kadekant zijn koopwoningen, alle overige woningen worden verhuurd.

Wonen in een groene oase

In De Groene Kaap heb je dus volop mogelijkheden om de woning te kiezen die bij jouw leefstijl en levensfase past. Naast zeer ruime eengezinswoningen van 160 m2 komen er ook tweekamerappartementen met een woonoppervlakte van 48 m2 en grotere stadsappartementen met drie, vier of vijf kamers. En wil je wonen op een hoger niveau, kies dan voor een topappartement met een fantastisch uitzicht over het water, de stad en de groene oase die De Groene Kaap rijk is. Want met haar groene hoftuinen en daktuinen maakt dit bijzondere project haar naam de helemaal waar. De natuurlijke buitenruimtes zijn uniek voor Nederland en nodigen uit tot spontane ontmoetingen, buitenspelen en urban gardening. Met ingemetselde vogelhuisjes en de weelderige beplanting is er altijd iets te zien als je een wandeling maakt via de hofjes, daktuinen en bruggen die samen een doorgaande route vormen.

Aanbod en prijzen

Het aanbod aan woningen in De Groene Kaap is zo gevarieerd, dat het bijna overweldigend is! Er zijn maar liefst 11 verschillende woningtypen en de huurprijzen variëren van €850,- voor een 2-kamer appartement tot €2200,- per maand voor een extra grote stadswoning. Hoe jouw budget en gezinssamenstelling er ook uit ziet, De Groene Kaap biedt voor ieder wat wils. Ben jij benieuwd of jouw droomwoning hier tussen zit? Neem dan snel een kijkje op de projectwebsite!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan