Documenten aanleveren doe je zo!

7 maart 2023

Heb je een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! Je mag nu gaan beginnen met het aanleveren van je documenten. Maar welke documenten hebben wij van je nodig? En wat als je je documenten al hebt ingeleverd vóórdat je een woning toegewezen hebt gekregen? In dit artikel leggen we precies uit wat je moet weten over het aanleveren van documenten.

Wanneer moet ik mijn documenten aanleveren?

Documenten hoef je echt pas aan te leveren wanneer een huurwoning aan jou is toegewezen. Eerder kunnen we ze nog niet gebruiken. Wanneer je documenten upload vóórdat je een woning toegewezen krijgt, loop je het risico dat je documenten opnieuw moet aanleveren.

Welke documenten heeft vb&t Verhuurmakelaars van mij nodig?

Welke documenten wij van je nodig hebben verschilt per persoonlijke situatie. Welke documenten van toepassing zijn op jouw situatie lees je op deze pagina. Om het proces gemakkelijker te maken vragen we in jouw dossier enkel om documenten die relevant zijn voor jouw situatie.

Waar kan ik mijn documenten uploaden?

De benodigde documenten kun je uploaden in jouw klantendossier, die je rechtsboven op de pagina kan vinden via de knop “Mijn dossier”.  Nadat je bent ingelogd kun je helemaal beneden op de pagina onder “Mijn documenten” en “Documenten partner” je documenten uploaden.

Upload je documenten in PDF, PNG of JPG formaat met een maximale grootte van 32 Mb. Indien je document uit meerdere pagina’s bestaat, dien je deze samen te voegen tot één PDF. Zorg dat je bestanden goed leesbaar zijn.

Waarom heeft vb&t Verhuurmakelaars deze documenten van mij nodig?

Om je te beschermen voor te hoge kosten is het belangrijk voor ons om te weten of jij écht in aanmerking komt voor de gewenste huurwoning. Hiervoor hebben wij jouw persoonlijke en financiële gegevens nodig. Ons team zal een credit check uitvoeren.

Handige tips!

Voordat je je documenten upload is het handig om deze in één mapje op je computer te verzamelen. Vergeet ook niet je privacy te beschermen door je BSN-nummer te verbergen op alle documenten. Lees meer over hoe wij met je persoonlijke gegevens en documenten omgaan in onze privacy statement.

Buitengewoon Huren

Ons magazine “Buitengewoon Huren” staat boordevol informatie die voor jou interessant is als (potentiële) huurder. We nemen je mee langs ons uitgebreide aanbod complexen. Daarnaast geeft dit magazine je heel veel goede ideeën en praktische tips;

Laat je inspireren door de interieurtips van Charlotte Mixt, ontdek hoe huiskamerconcept The Villy het wonen in nieuwbouw The Roofs in Den Haag fijner én leuker maakt en lees het interview met senior accountmanager Bart Baltussen over de trends waar wij op inspelen voor nog meer wooncomfort.

Nieuwsgierig? Klik dan hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier.

 Handtekening Buitengewoon Huren (2).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan