De eerste huurbetaling via Mollie Payments

18 maart 2021

Binnenkort betaal je de eerste huurbetaling snel, eenvoudig en veilig via iDEAL met Mollie Payments.

In de afgelopen maanden heeft vb&t Verhuurmakelaars een pilot gedraaid met huurders om de eerste huurbetaling via Mollie Payments te laten verlopen. We zijn erg blij met de resultaten en gaan deze werkwijze verder uitrollen. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Handmatige overschrijving

Vooraf aan de sleuteloverdracht moet een nieuwe huurder de eerste huurbetaling (evt. inclusief waarborgsom en kosten voor het naamplaatje) hebben overgemaakt. Tot op heden krijgt een huurder een mail met het bedrag en zorgt ervoor dat dit bedrag naar het rekeningnummer wordt overgemaakt. Bij de sleuteloverdracht wordt het betalingsbewijs getoond aan de Woninginspecteur of Commercieel Medewerker Verhuur.

Mollie Payments

Dat kan makkelijker dachten wij! Daarom zijn we gaan kijken hoe we de werkwijze beter in kunnen richten. We hebben een pilot gedraaid met Mollie Payments. Via Mollie Payments is het mogelijk de betaling met iDEAL te voldoen. Mollie verwerkt betalingen voor webshops en verhuurpartijen zoals vb&t Verhuurmakelaars. Je kunt ze zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig naar de bank van vb&t Verhuurmakelaars overgemaakt wordt.

Betrouwbaar

Mollie Payments voldoet aan alle eisen van de AFM (Autoriteit Financiële Marketen). Dit houdt in dat de betalingen volgens strenge eisen verlopen. Het Mollie betaalsysteem staat bekend als zeer betrouwbaar. Het is niet voor niets dat deze betaalservice al zo lang actief is op de markt en vele klanten bedient!

Betalen via MIJN DOSSIER

Ga jij een woning huren bij vb&t? Dan staat jouw eerste huurbetaling klaar in MIJN DOSSIER. Jij betaalt het betaalverzoek eenvoudig via iDEAL. Wij kunnen zien dat de eerste huurbetaling voldaan is: een betaalbewijs overhandigen bij de sleuteloverdracht is niet meer nodig.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan