Huurcomplex uitgelicht: President Rooseveltlaan Maastricht

11 juni 2020

Vandaag nemen we je mee naar Maastricht! Hier hebben we een uitgebreid huuraanbod, waaronder 8 appartementen in complex President Rooseveltlaan, net naast het centrum. Dit appartementencomplex is onlangs volledig gerenoveerd en ligt aan de Groene Loper, het nieuwe groene stadsdeel waar in totaal 1100 nieuwe woningen gerealiseerd zullen worden. Ben jij op zoek naar een huurwoningen in Maastricht? In dit artikel ontdek je of een appartement aan de President Rooseveltlaan iets voor jou is!

Wonen aan de President Rooseveltlaan

De appartementen aan de President Rooseveltlaan zijn begin juni 2020 opgeleverd en liggen midden in een stadsdeel waar Maastricht volop duurzaam aan het vernieuwen is. In het kader van het gasloos wonen in 2050 hebben de appartementen geen gasaansluiting en maken ze gebruik van warmtepompen en zonnepanelen elektrische energie. De huurprijs van de appartementen is €1250 per maand.

De ligging

Vanuit het appartement wandel je zo naar het centrum van de stad. Het centrum voorziet in alle gemakken die je van een stad mag verwachten. Musea, theater, winkels en uitgaansgelegenheden bieden voor iedere inwoner wat wils. Ook voor sportieve recreatie kun je in Maastricht terecht. Zowel bij sportverenigingen als in de heuvelachtige natuur die de stad omringd. Bovendien is het ontzettend goed bereikbaar. Het trein- en busstation ligt op loopafstand en doordat het complex aan de A2-tunnel ligt is deze ook niet ver weg.

Appartementen

De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een woonoppervlakte van 82m2. Ook heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats op het achtergelegen terrein en een berging in het souterrain. De 8 appartementen zijn verdeeld over 4 woonlagen die je via de trap kunt bereiken. Als je het appartement binnenstapt sta je in de hal die grenst aan de woonkamer, slaapkamer, toilet, badkamer en een bergruimte. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met elektrische kookplaat, combi-oven, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de hoofdslaapkamer heb je toegang tot de tweede slaapkamer die ook te gebruiken is als werkkamer of inloopkast. Ook de badkamer is voorzien van luxe afgewerkte faciliteiten zoals een inloopdouche en tegelvloer. Uiteraard bieden de appartementen ook de mogelijkheid om lekker buiten te zitten op een eigen balkon waar je een gezellige zithoek kunt maken. Daarnaast is elk appartement voorzien van een PVC-vloer met vloerverwarming, geschilderde muren en luxaflex.  Heb jij interesse in wonen in dit gerenoveerde appartementencomplex? Schrijf je dan nu in voor een van de woningen via deze link!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan