Iets aanpassen aan je huurwoning. Mag dat?

21 december 2023

Een huis écht eigen maken is een hele kunst, zeker als niet alles mogelijk is. Toch zijn er ook in huurwoningen vele mogelijkheden om je ruimtes te personaliseren. Regelmatig krijgen we bij vb&t vragen over welke aanpassingen je wel of niet mag maken in je huurwoning. 

Woongenot kun je op veel verschillende manieren zelf creëren, maar hoe? Mag je een airco of zonnepanelen plaatsen? Mag ik op mijn balkon barbecueën? Deze en andere vragen beantwoorden we in ons Buitengewoon Huren magazine

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel over wonen in nieuwbouw terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

 TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan