Nieuwbouwprojecten

8 april 2020

vb&t Verhuurmakelaars is vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten in verschillende regio’s. De animo voor deze nieuwbouwprojecten in de eerste vier maanden van 2020 was groot en inmiddels zijn er weer diverse projecten verhuurd. Ben je niet geselecteerd of wil je het aankomende jaar als eerste op de hoogte gebracht worden om een woning te huren in één van deze projecten? Lees dan snel meer over welke projecten het gaat en schrijf je direct online in! 

Picuskade - Eindhoven

Wonen aan de PicusKade betekent wonen aan het water, vlakbij het bruisende centrum van Eindhoven. Dit project ligt tussen het DAF-museum en het NRE-terrein. Je kunt dus zo naar de binnenstad lopen waar je de winkels en tal van horecagelegenheden kunt vinden. Eindhoven en de omgeving heeft veel te bieden op het gebied van sport, ontspanning, entertainment en natuur. De gebouwen Kadeblok en Picusgebouw hebben samen 113 huurappartementen. De huurprijzen variëren tussen de €810 en €1500 per maand.

Zandven - Veldhoven

Nieuwbouwproject Zandven ligt aan de rand van Veldhoven in een rustige wijk waar veel gezinnen wonen. De wijk is uitgerust met voorzieningen zoals speelveldjes, basisscholen en een winkelcentrum. Natuurlijk ligt ook Eindhoven nooit ver weg. Met het openbaar vervoer sta je in no-time midden in het centrum. De woningen in Zandven zijn eigentijds, comfortabel en duurzaam. Alle woningen hebben 3 slaapkamers, een compleet ingerichte keuken en badkamer en een ruime tuin. De huurprijzen variëren tussen de €1035 en €1100 per maand.

Huysackers - Veldhoven

Aan de westkant van Veldhoven ligt Huysackers. Het kenmerk van deze wijk is duurzaamheid. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen en hoogwaardige isolatie. Een huurwoning in Huysackers betekent veel groen en voorzieningen om je heen en het bruisende centrum van Eindhoven vlakbij. De huurwoningen variëren tussen de 120 en 135m2 en zijn voorzien van 3 of 4 slaapkamers en een compleet ingerichte keuken en badkamer. 

Koolhoven - Tilburg

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Tilburg? In de wijk Koolhoven in Tilburg Reeshof vind je sinds het voorjaar 2020 45 huurwoningen. Een deel hiervan ligt aan de bosrand en een ander deel aan plantsoenen of een doorlopende straat. Bijzonder aan Koolhoven is dat het in een beschermd natuurgebied ligt en toch dichtbij de stad. Ook in de directe omgeving vind je supermarkten, scholen, sportfaciliteiten, zorgvoorzieningen en het treinstation. Alle woningen hebben 3 of 4 slaapkamers, een modern ingerichte badkamer en een luxe keuken met inbouwapparatuur. De woningen van deze nieuwbouwprojecten zijn begin 2020 opgeleverd of worden binnenkort opgeleverd en zijn al verhuurd. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht op het moment dat er een woning vrijkomt bij een van deze projecten? Schrijf je dan in en we houden je op de hoogte!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan