Er wordt hard gebouwd!

22 juni 2021

Nieuwbouwprojecten

vb&t Verhuurmakelaars is regelmatig betrokken bij nieuwbouwprojecten in verschillende regio’s.  Ook de komende maanden voegen we weer een aantal mooie projecten toe aan ons woningbestand. Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning? Lees dan zeker even verder, want wie weet zit er wel wat voor je tussen!

Californië, Haarlem

120 huurappartementen in Haarlem. In het hart van de Haarlemse wijk Schalkwijk verrijst Schalkstad: een modern, aantrekkelijk stadsdeelcentrum. Wonen in ‘Californië’ betekent wonen dicht bij álles. De opleveringen staan gepland voor de zomer van 2021. Klik hier voor de projectwebsite.

OneSpace, Delft

Huur jouw eigen studio vlakbij het centrum van Delft, volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt. Je eigen plek, met complete keuken en comfortabele badkamer. Maar er is meer. Want in One Space heb je echt álles onder 1 dak. Flexplekken, een sportruimte, laundryroom, game room, een grote lobby en een gezamenlijk dakterras. Dus hoe jouw dag er ook uit ziet, het kan allemaal in One Space. Opleveringen staan gepland in Q4 2021 / Q1 2021. Direct inschrijven?

Nieuwe Sint Jacob, Amsterdam

In De Nieuwe Sint Jacob komen 305 luxe vrije sector huurappartementen en 20 stadswoningen beschikbaar. Midden in het leven, midden in Amsterdam. Een comfortabele en veilige woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. Met de monumentale kapel in het hart en daaromheen een prachtige binnentuin, woont u hier aan een groene oase van rust. Maar toch in het bruisende stadsleven van onze hoofdstad Amsterdam. Prognose oplevering: Q1 2022. Interesse? Klik hier

Centre Ville, Helmond

Rustig én centraal wonen in Helmond? Dat kan in Centre Ville! Het wooncomplex ligt op een unieke locatie, op enkele minuten lopen van het station en stadscentrum. De woontoren met stijlvol gevelbeeld bestaat uit 16 appartementen. De appartementen worden naar verwachting in Q3 2021 opgeleverd. Welkom bij Centre Ville!

Willibrordushof, Waalre

10 moderne en luxe afgewerkte huurwoningen midden in het hart van Waalre-dorp. Kom ze zelf bekijken tijdens het open huis op donderdag 1 juli van 18:00 tot 19:00. De woningen zijn voorzien van een prachtige keuken met kookeiland en een moderne pvc vloer in de gehele woning. Ook zijn de wanden al geschilderd dus helemaal instapklaar en per direct beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.

Strijp S-West, Eindhoven

Met trots bieden wij 45 huurappartementen aan in de gebouwen Frits, Maria en Benjamin. Ontdek jouw appartement in het tweede stadshart van Eindhoven. S-West combineert het verleidelijke van wonen in de stad met alle voorzieningen van Strijp-S in de directe omgeving. Wil jij wonen in pure luxe en comfort? Lees dan hier verder.

Leonardus, Best

24 luxe appartementen At the green: hoe perfect wil je het hebben? Als je denkt aan verhuizen, dan doe je het maar beter meteen goed. Nestel jezelf in een woonomgeving die onovertroffen is. Waar je woont met een luxe en serviceniveau alsof je op een resort zit. Zo’n locatie vind je bij Best Golf & Country. Om precies te zijn: At the green. Hier krijgen rust en vrijheid ruim baan en kies je met een ferme afslag voor een rijk en zorgeloos leven. Zie je jezelf al helemaal wonen At the green? Welkom bij de club!

The Village, Veldhoven

The Village is een nieuwbouwproject aan de noordkant van Veldhoven. Dat wordt mooi binnenkomen in deze Brabantse gemeente vlakbij Eindhoven! En mooi thuiskomen in een van de 94 luxe, duurzame appartementen natuurlijk. De appartementen zijn verdeeld over vijf gebouwen, die verbonden worden door de halfronde opstelling en de parkachtige omgeving. De appartementen  van fase 1 zijn inmiddels volledig verhuurd en op korte termijn gaan we starten met de verhuur van de appartementen in fase 2. Prognose oplevering Q4 2021. Wil jij ook mooi thuiskomen in The Village? Klik dan hier voor de project website.

Op de website van vb&t Makelaars vind je het complete aanbod nieuwbouwwoningen. Interesse of vragen? Neem contact op met de afdeling nieuwbouw van vb&t makelaars op tel. 085 019 2667 of nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan