Overlijden Valery Haagmans

19 november 2021

Afgelopen maandag 15 november heeft ons het zeer trieste nieuws bereikt dat onze gewaardeerde collega, Valery Haagmans, op 51-jarige leeftijd is overleden aan een hartstilstand. Een verschrikkelijk bericht voor zijn zoon Jirre, familie en vrienden. De verslagenheid en het verdriet onder collega’s vanwege het plotselinge overlijden is eveneens groot.

 

Valery was sinds 2013 werkzaam vanuit onze vestiging in Maastricht. In eerste instantie in een ondersteunende functie en later als woninginspecteur. Naast zijn werkzaamheden als woninginspecteur was hij actief betrokken bij de werkgroep ‘Marathon’ waar hij zich altijd vol enthousiasme voor heeft ingezet. Samen met zijn zoon Jirre verzorgde hij als DJ de muziek tijdens de vb&t-activiteiten rondom de Marathon Eindhoven. Bovenal was Valery een ‘mensen-mens’ en stond hij altijd klaar voor zijn collega’s als op hem een beroep werd gedaan.

 

Aanstaande dinsdag zullen we met elkaar afscheid nemen van Valery. Kantoor Maastricht is vanwege de uitvaart vanaf 13:00u gesloten.

 

Wij zijn Valery dankbaar voor alles wat hij voor vb&t heeft betekend en gaan hem ongelofelijk missen.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan