Samen natuurlijk leven in Buurtschap Te Veld

28 november 2023

Welkom in Buurtschap Te Veld, waar bewoners deel uitmaken van de natuur. Dit project vindt de oorsprong in idealen en een diepe verbondenheid met de bosrijke omgeving. De woningen in Te Veld zijn voor 30 jaar te gast op dit groene terrein. 

Een grote gedeelde tuin is de ontmoetingsplek voor de bewoners. Duurzaamheid en respect voor de natuur vormen hier de fundamenten voor de gemeenschap. Met veel interessante concepten, zoals de toegankelijkheid van deelfietsen, biedt dit prachtige project veel verrassende elementen. 

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel over wonen in Amsterdam terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

 TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan