Vacature alert! Wij zoeken vier nieuwe collega's!

29 juli 2021

Vacature alert

Altijd al gedroomd van een carrière binnen vb&t Verhuurmakelaars? Dit is je kans! We zijn namelijk op zoek naar vier nieuwe collega's!

Over vb&t

Met een grote diversiteit aan functies en specialismen binnen onze brede organisatie bieden we medewerkers een inspirerende en motiverende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen. Desalniettemin werken we gezamenlijk aan één doel: waarde toevoegen aan iedere fase van de vastgoed- en huisvestingscyclus. Het belangrijkste punt waarop wij ons onderscheiden, is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens in al ons doen en laten centraal staat. Wij zijn relatiegericht, in onze communicatie, met onze producten en diensten. Wij hechten aan duurzame relaties met klanten en medewerkers. Daarom zijn wij in alles wat wij doen oprecht, integer, praktisch en no-nonsense. Om deze reden geven wij onze medewerkers ruimte voor eigen initiatief. Ruimte om kansen te zien, te creëren en te benutten. Om fouten te maken, te leren en beter te worden. Ruimte om te ondernemen.

vb&t Verhuurmakelaars vacatures

Commercieel medewerker verhuur (Verhuurmakelaar)

Regio: Arnhem 24 uur per week Ben jij gedreven, enthousiast en commercieel ingesteld? Ga jij vanuit onze vestiging in Arnhem aan de slag om voor onze opdrachtgevers woningen te verhuren en vb&t Verhuurmakelaars verder ontwikkelen? Dan horen wij graag van jou! Wat ga je doen? Als Commercieel medewerker verhuur ga je samen met het team aan de slag om woningen te verhuren aan de meest geschikte kandidaten. Je onderhoudt contacten met kandidaat-huurders, verzorgt bezichtigingen en bent proactief bezig met verhuur bevorderende maatregelen. Enthousiast geworden? Lees hier verder.

Commercieel medewerker verhuur (Verhuurmakelaar)

Regio: Noord Limburg/ Zuid-Oost Brabant 24 uur per week Ben jij gedreven, enthousiast en commercieel ingesteld? Ga jij vanuit de regio's Noord Limburg en Zuid-Oost-Brabant aan de slag om voor onze opdrachtgevers woningen te verhuren en vb&t Verhuurmakelaars verder ontwikkelen? Dan horen wij graag van jou! Wat ga je doen? Als Commercieel medewerker verhuur ga je samen met het team aan de slag om woningen te verhuren aan de meest geschikte kandidaten. Je onderhoudt contacten met kandidaat-huurders, verzorgt bezichtigingen en bent proactief bezig met verhuur bevorderende maatregelen. Is dit jouw droombaan? Lees hier verder.

Woninginspecteur

Regio: Amsterdam 40 uur per week Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Woninginspecteur die voor onze opdrachtgevers vrijkomende woningen gaat inspecteren en onze huurders te woord staat. Dus ben je klantgericht, maak jij je wet- en regelgeving snel eigen, werk je graag procedure matig en secuur en kun je goed zelfstandig uit de voeten? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Je inspecteert onze woningen en gaat na of deze in de juiste staat worden opgeleverd. Daarnaast overleg je met onze afdeling Verhuur over de status van de woning en met onze afdeling Technisch management over eventuele opvolging van onderhoudszaken. Meer weten? Klik hier.

Commercieel administratief medewerker binnendienst

Vestiging: Eindhoven Ben jij een accurate, communicatief vaardige en resultaatgerichte duizendpoot die snel kan schakelen? Wil jij samen met ons aan de slag om de administratieve verwerking van het vastgoed van onze opdrachtgevers vlot te laten verlopen? Ben je woonachtig in de (regio Eindhoven) en heb je relevante commerciële werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als commercieel administratief medewerker binnendienst ga je samen met je team aan de slag om collega’s van de verhuurafdeling op een administratieve manier te ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden. Je staat via de telefoon en mail non-stop in verbinding met de klant en beantwoordt wel zo’n 80/100 vragen per dag! Zoeken we jou? Bekijk de vacature hier.

Word jij onze nieuwe collega? We stellen graag ons team alvast aan je voor. Klik hier om naar onze teampagina te gaan.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan