Vragen? Op deze momenten zijn wij bereikbaar!

14 februari 2023

Persoonlijk en gemakkelijk; Dat is waar contact om draait bij vb&t Verhuurmakelaars. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Algemene contactpunten

Voor vragen zijn we bereikbaar op info@vbtverhuurmakelaars.nl. We proberen je mail binnen twee werkdagen te beantwoorden. Je kan ons op werkdagen ook telefonisch bereiken via 088-545 46 00. Onze medewerkers staan klaar voor al je hulpvragen! Bereik ons op iedere werkdag van 08:30 tot 17:00.

Makelaars & woninginspecteurs

Tijdens het huurproces zul je in contact komen met onze Verhuurmakelaars en woninginspecteurs. Zij zullen hun eigen contactgegevens bij jou achter laten, zodat je altijd de juiste persoon weet te vinden. Je kan binnen drie werkdagen een terugkoppeling van hen verwachten tussen 08:30 en 17:00. Heb je de contactgegevens niet meer bij de hand? Kijk dan op onze teampagina voor de e-mailadressen van onze medewerkers.

Buitengewoon Huren

Ons magazine “Buitengewoon Huren” staat boordevol informatie die voor jou interessant is als (potentiële) huurder. We nemen je mee langs ons uitgebreide aanbod complexen. Daarnaast geeft dit magazine je heel veel goede ideeën en praktische tips;

Laat je inspireren door de interieurtips van Charlotte Mixt, ontdek hoe huiskamerconcept The Villy het wonen in nieuwbouw The Roofs in Den Haag fijner én leuker maakt en lees het interview met senior accountmanager Bart Baltussen over de trends waar wij op inspelen voor nog meer wooncomfort.

Nieuwsgierig? Klik dan hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier.

 Handtekening Buitengewoon Huren (2).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan