Wonen in de Rotterdamse skyline!

5 december 2023

Wist je dat Rotterdam de enige stad in Nederland is met een échte skyline? Het prachtige uitzicht op de dynamische en het gevoel van een échte eigen stadscultuur maakt Rotterdam de favoriete thuisstad van menig huurder.  

Hiero wil je wonen, ja toch niettan!? Cultuur snuiven in het Kunst-As, bourgondisch beleven in de Markthal en een frisse neus halen langs de waterkant... Rotterdam heeft veel te bieden voor échte levensgenieters. Het is immers niet voor niets de stad waar de kapsalon is uitgevonden! Ben je benieuwd hoe het is om te wonen in Rotterdam? Stap in de schoenen van de Rotterdamse huurder; Lees het artikel “Regio Rotterdam; Wonen in een Skyline” in ons Buitengewoon Huren magazine! 

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel over wonen in regio Rotterdam terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan