Wonen met je friends? Dit zijn de voordelen!

30 november 2023

In je eentje een woning huren kan een flinke financiële uitdaging zijn. In de vrije sector is wonen met je vrienden steeds gewenster én steeds meer mogelijk. Het vraagt om enige sociale souplesse, maar de voordelen zijn groots! In dit artikelen lichten we de voor- en nadelen uit. 

Een “Friends-woning” is echt ingericht op samenwonende vrienden, niet op partners. Het maakt wonen, zeker als starter, betaalbaarder én socialer. Deze vorm van wonen is alleen mogelijk bij zelfstandige vrije sector huurwoning. Benieuwd naar wat een friends-woning jou en je vrienden kan bieden? Lees dat het volledige artikel in ons Buitengewoon Huren magazine

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel over wonen met je friends terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan