Wonen op hoogte: Wat een uitzicht!

14 december 2023

Genieten van het prachtige uitzicht in je rustige appartement. En dat met het stadscentrum aan je voeten! Gestapeld wonen rukt op in de Nederlandse steden en dat niet zo vreemd. Veel woontorens hebben voortaan een divers woningaanbod, geschikt voor verschillende gezinssamenstellingen.  

Een eengezinswoning met tuin is allang niet meer de enige acceptabele woonvorm. Woon je hogerop, dan ervaar je veel rust en privacy, terwijl je midden in bedrijvige buurten woont. Hoge woontorens op centrumlocaties hebben in veel gevallen veel faciliteiten, zoals horeca en sportscholen, op de begane grond. Alle benodigdheden binnen handbereik! Lijkt wonen op hoogte jou wat? Lees dan het gehele artikel in ons Buitengewoon Huren magazine. 

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan