Word jij onze nieuwe collega Verhuurmakelaar?

18 december 2023

Heb jij een pro-actieve houding, goede communicatieskills en bezit jij een flinke dosis flexibiliteit? Zie jij het wel zitten om ons team in Breda of Amsterdam te komen versterken? Goed nieuws! We zijn op zoek naar twee nieuwe Verhuurmakelaars. 

Functieomschrijving 

Als Verhuurmakelaar is het jouw taak om woningen te verhuren aan geschikte kandidaten. Je verzorgt opleveringen, gaat op pad voor bezichtigingen en streeft naar optimale tevredenheid van onze huurders. 

Je houdt je bezig met bezichtigingen, het beoordelen van documenten van kandidaat-huurders, het opstellen van huurovereenkomsten, het initiëren van verhuur-bevorderende maatregelen en marketingacties en het continu meedenken over het optimaliseren van werkprocessen.  

VB&T-Bedrijfsfeest-Auqabest-Sunrise-07-10-2022-Epsilon-Studios-Ektor-Tsolodimos-47.jpg

Werken bij vb&t Verhuurmakelaars 

Als Verhuurmakelaar bij vb&t Verhuurmakelaars heb je een combi binnen-buitendienst functie in een gezellig team. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden in deze veelzijdige functie. Om je werk goed uit te kunnen voeren voorzien we je van een laptop, een telefoon en thuiswerkfaciliteiten. Je werk kan je uitvoeren in een stimulerende en inspirerende werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden. 

Lees meer over deze functie en wat vb&t jou kan bieden in de onderstaande vacatures! 

Vacature Commercieel medewerker Verhuur Breda | Vacature Commercieel medewerker Verhuur Amsterdam 

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan