7+

BLOK 61, Strijp-S,
Eindhoven

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Eindhoven - Strijp S, Blok 61

Woon je op Strijp-S, dan woon je midden tussen de creatievelingen en vrijbuiters die hun plek hebben gevonden op dit stoere terrein. Oftewel aan de Philitelaan 61. Naast de open sfeer Eindhoven - Strijp S, Blok 61

Woon je op Strijp-S, dan woon je midden tussen de creatievelingen en vrijbuiters die hun plek hebben gevonden op dit stoere terrein. Oftewel aan de Philitelaan 61. Naast de open sfeer die je hier overal voelt vind je hier ook de leukste start-up bedrijfjes, de fijnste lunchspots en natuurlijk de lofts van BLOK 61. Ontdek een nieuwe wereld, ontmoet nieuwe mensen en richt, samen met je buren, je eigen bruisende leefomgeving in!

Loftwonen is eigentijds, uniek en past in de industriële omgeving waar Strijp-S zo bekend om staat. Wonen in een loft, daar kan weinig tegenop. Eén open ruimte met een hoog plafond en flinke ramen. Het zonlicht weet je hier dus altijd te vinden – en anders wel op het balkon. BLOK 61 heeft die edgy, industriële vibe van Strijp-S met het wooncomfort van nu. Bovendien beschikken alle lofts over een extra berging, een balkon, een complete greeploze hoogglanskeuken met Siemens inbouwapparatuur en een luxe badkamer met inloopdouche. Daarnaast is de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren aanwezig. Naast de eigen berging zijn er in de parkeergarage ook fietsenbergingen beschikbaar.

Hier vind je 96 huurlofts in vier uitvoeringen. In type Soho (Type A - 62,6 m2) woon je knus, maar tegelijkertijd voor je gevoel lekker groots. Want de open indeling geeft je het gevoel van ruimte. Zelfde indeling, maar dan een slag groter? Ga voor Metropolitan (type B - 71 m2). Flink wat m2 erbij én een riant balkon, dan is het grootste driekamerappartement High Line (type C - 88,2 m2) iets voor jou. Toch liever een open loft indeling? Kies dan voor Grand Central (type D - 62,7 m2). Precies, voor ieder wat wils.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 860,- tot € 1.155,-
Woonoppervlakte
63 t/m 88 m²
Inhoud
170 t/m 238 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer