6+

De Heren van Breda,
Breda

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Heerlijk wonen midden in de bruisende binnenstad van Breda, om de hoek van het centraal station en het stadpark ligt dit elegant vormgegeven appartementencomplex ‘De heren van Breda’.

Dit appartementengebouw bestaat uit 93 driekamerappartementen welke variëren in grootte en indeling. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen: een poortgebouw aan de Menno van Coehoornstraat en aan de Meerten Verhoffstraat, alsmede een stationsgebouw aan de Stationsweg.

Alle appartementen zijn luxe afgewerkt met sanitair van Villeroy en Boch en een complete keuken voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad en een douche gedeelte. De complete open keuken is voorzien van een combi-oven, gaskookplaat, koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

De besloten binnentuin is een van de pluspunten van dit gebouw. Ook de bewoners van de appartementen die niet over een privé buitenruimte beschikken kunnen hier in de buitenlucht genieten van de rust en ruimte die dit gebouw te bieden heeft. Bij elk appartement hoort één parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder waardoor parkeren in het centrum eenvoudiger is dan verwacht. Tevens beschikt elk appartement over een eigen berging.

Naast het gemak en de luxe die de appartementen jou te bieden hebben kun je eveneens genieten van alle voorzieningen van het centrum. Zo vindt je het Centraal station op loopafstand. Door de bussen, taxi’s, treinen en HSL-Shuttle ben jij ongekend mobiel. Via het groene stadspark Valkenberg, waarin het hele jaar door van alles georganiseerd wordt, kom je in het centrum. Hier vindt je tientallen gezellige kroegjes en restaurants. Daarnaast beschikt de binnenstad over zo’n 500 winkels en speciaalzaken. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

De warmte (stook) neem je (verplicht) af van InWarmte.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.040,- tot € 1.280,-
Woonoppervlakte
68 t/m 101 m²
Inhoud
175 t/m 250 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer