Jac. Coorenlaan,
Heerhugowaard

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Gelegen op een fantastische locatie in de geliefde Heemradenbuurt.

De sfeervolle, Z-vormige leefruimte creëert een aangename atmosfeer en beschikt over een toegangsdeur naar de tuin. Aan de woonkamer grenst tevens de halfopen keuken.

Aan de overloop vindt je drie slaapkamers en een licht betegelde badkamer met een wastafel, ligbad, tweede toilet en douche.

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier tref je een voorzolder met dakvenster, c.v.-opstelling en bergruimte, evenals een ruime vierde slaapkamer met dakvenster.

Locatie:
De woningen bevinden zich in een rustig en kindvriendelijk deel van de Heemradenwijk, omringd door groen en waterpartijen.

Scholen, supermarkten en andere winkels bevinden zich op loopafstand. Bovendien liggen de woningen nabij het raadhuisplein, waar zich winkels bevinden, evenals een wekelijkse markt en een jaarlijkse kermis.

Met de auto zijn zowel de A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam als de A7 richting Hoorn en Zaandam gemakkelijk te bereiken.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 800,- tot € 1.100,-
Woonoppervlakte
130 m²
Inhoud
325 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer