8+

Koningshof II,
Gouda

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Midden in het historische centrum van Gouda wonen, dat doe je aan de Koningshof! Het complex de Koningshof geeft meer variatie aan het centrum waar veelal klassieke gebouwen staan.

Koningshof in Gouda beschikt over 30 luxe 3- én 4-kamer appartementen inclusief royale buitenruimten, waar je heerlijk kunt genieten van de zon! De woning oppervlakten variëren van gemiddeld 75 m² tot 105 m² en je auto kun je parkeren in de afgesloten bovengrondse parkeergarage.

Kortom, wonen in Koningshof betekent wonen in een comfortabel appartement gelegen aan het water met een fraai uitzicht op het water.

Wonen in Gouda
Het prachtige complex Koningshof ligt in de even mooie stad Gouda. De stad is natuurlijk bekend om de Goudse Kaas! Maar toeristen trekken ook naar de stad voor stropwafels, klassieke kaarsen en natuurlijk de vele rijksmonumenten. Wist je dat er in Gouda wel 350 Rijksmonumenten staan? Genoeg te doen en te zien dus!

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
Opgeleverd
Prijs
€ 850,- tot € 1.100,-
Woonoppervlakte
75 t/m 105 m²
Inhoud
200 t/m 265 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer