4+

Oosterwold,
Almere

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

NIEUWBOUWWONING HUREN IN ALMERE?

't Groene Wold
In de rust en ruimte van Oosterwold vind jij je rust na een lange werkdag. Hier kom je thuis. De nieuwe woonwijk is ruim opgezet en heeft een dorps karakter, met alle voorzieningen om de hoek. Rust, ruimte en vrijheid in een nieuwe woning. Een eigen plek in het groen. Zie jij jezelf al wonen in 't Groene Wold?

Intiem karakter
Het intieme karakter van de woonhoven creëert een goede balans met de weidsheid van de groenrijke omgeving van Oosterwold. De hoven vormen op die manier een ideale ontmoetingsplek voor zowel jong als oud. Hierdoor is wonen in het Groene Wold voor iedereen toegankelijk. Het groen, de openheid, de hoven alles draagt bij aan de leefbaarheid en het comfort van de wijk.

Ruime tuin
Naast de gemeenschappelijke hoven heb je een ruime tuin tot je beschikking. Richt je tuin helemaal naar je eigen smaak in, zodat het de perfecte plek wordt waar jij je terug kunt trekken. Een plek waar je echt tot jezelf komt.

Woningen
Alle huurwoningen zijn tussenwoningen en komen beschikbaar in drie verschillende types: Zilverreiger, Konikpaard en Edelhert. Alle types hebben twee woonlagen: een begane grond en eerste verdieping. Ook wat betreft de indeling zijn de types nagenoeg gelijk aan elkaar. Wel verschillen ze qua woonoppervlakte. Type Edelhert beschikt over de grootste woonoppervlakte.

Luxe afwerking
Welke woning je ook kiest, je kiest altijd voor een luxe afwerking. Zo wordt er een glanswitte hoekkeuken geplaatst. Deze wordt voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk ATAG: een 5-pits inductiekookplaat, een afzuigkap (rvs), een koelvriescombinatie, een oven met geïntegreerde magnetron en een volledig geïntegreerde vaatwasser.
De badkamer en het toilet worden betegeld met Mosa wand- en vloertegels. Het sainitair is van Villeroy en Boch. In de badkamer hangt daarnaast ook een elektrische radiator, fijn om je handdoeken te drogen.
Ook aan de wanden en vloeren is gedacht. Alle wanden worden behangen met glasvezelbehang en geschilderd in een neutrale witte kleur. De vloeren worden bedekt met een strakke pvc-vloer.

Energiezuinig
Alle woningen zijn energiezuinig met een hoog energielabel (A), een warmtepomp (welke de vloerverwarming en het tapwater verwarmd) en elf zonnepanelen die voor stroomopwekking zorgen. Bovendien is er een warmteterugwinsysteem waardoor de woning efficiënt omgaat met haar energie. Dit alles zorgt voor een lagere energierekening en een lagere belasting van het milieu en het klimaat.

Bijzonderheden
• Gloednieuwe luxe woningen
• Luxe (greeploze) keuken met inbouwapparatuur
• Moderne badkamer met 2e toilet
• Voorzien van wand en vloerafwerking.
• Tuin voorzien van terras, hekwerk, berging en poort.
• Hoog isolatieniveau (energielabel A).
• Met zonnepanelen, warmtepompen en warmteterugwinsysteem.
• Vloerverwarming door de gehele woning (waarmee je ook kunt koelen).
• Alle genoemde maten zijn circa maten.
• Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Langdurige verhuur
Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (minimaal 3 jaar).

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.110,- tot € 1.300,-
Woonoppervlakte
88 t/m 102 m²
Inhoud
245 t/m 305 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer