3+

Stockholm,
Hoofddorp

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Tegenover winkelcentrum De Vier Meren liggen de gebouwen “Stockholm”. Drie fijne appartementencomplexen, rustig gelegen maar vlakbij de drukte van de shops en restaurants, bioscoop en schouwburg want deze liggen letterlijk naast de deur. Tegelijkertijd is het centrum van Hoofddorp buitengewoon goed bereikbaar. Alles wat je nodig hebt, van scholen tot supermarkten en recreatieve faciliteiten, bevindt zich dan ook binnen handbereik.

De complexen bieden 3, 4 en 5 kamerappartementen variërend van 71 tot 93 m². Elk appartement biedt een comfortabele en moderne leefruimte, perfect geschikt voor verschillende levensstijlen.

De omgeving
Als je kiest voor Stockholm dan kies je voor een hele centrale en bereikbare plek. Winkelen, een bioscoopje pakken, uit eten, theater en jouw dagelijkse boodschappen doet je allemaal naast de deur. Ook de bereikbaarheid met auto, bus en trein is goed geregeld. Amsterdam, Schiphol, Den Haag en de Noordzeekust zijn allemaal snel te bereiken.

De bus stopt voor de deur en jouw auto parkeer je op jouw eigen plek in de parkeergarage van Lugano.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.000,- tot € 1.300,-
Woonoppervlakte
71 t/m 93 m²
Inhoud
179 t/m 232 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer