Verhuurd onder voorbehoud
7+

George Gershwinlaan 375

1082 MT Amsterdam

Summertime | Wonen op de Zuidas

Luxe lofts & appartementen
Uniek, dat is de beste omschrijving van de woningen van Summertime. Met 197 appartementen en meer dan 120 verschillende woningtypes, variërend in oppervlakte van ca. 60,5 tot ca. 90 m2, is er enorm veel keuze. Je hebt dus volop keuze. Hoeveel slaapkamers wil je? Eén of twee? Of nog liever een spannende loft-indeling? De zon ’s morgens of ’s avonds op je balkon?

Iedere woning is luxe met een compleet afgewerkte keuken en badkamer. Natuurlijk hoort het gemak van alle inbouwapparatuur daarbij, van een vaatwasser tot een combimagnetron. Alle badkamers hebben een douche. Of je ook een bad wilt, bepaal je lekker zelf.

Alle appartementen hebben een eigen berging in de woning. De appartementen met een berging kleiner dan 5 m2 hebben een extra berging onderin het gebouw. Als je geen tweede berging hebt, dan kun je je fiets in een gemeenschappelijke stalling zetten. En als je wilt, een parkeerplaats huren in de garage.

Energie & comfort
Summertime bewijst dat comfort en duurzaamheid prima te combineren zijn. Het gebouw heeft een lage EPC-Norm, een duurzaamheidslabel waardoor het gebouw energiezuinig is.

De appartementen worden verwarmd op basis van stadsverwarming. Tegelijk zorgt de dubbele beglazing (HR++) voor prima isolatie. De warmte blijft binnen als het buiten koud is en juist buiten als de zon flink schijnt. Ideaal voor een aangename binnentemperatuur. En het licht stroomt toch volop ongehinderd naar binnen.

Die zon zorgt ook voor extra energie, letterlijk en figuurlijk, door de zonnepanelen op het dak. Daarnaast zijn er groendaken aanwezig, wat zorgt voor betere isolatie en goede afwatering. In je woning wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ledverlichting en spaarlampen. Op en top duurzaam dus.

Wonen op de Zuidas Amsterdam-Zuid. Internationaal zakencentrum én woonlocatie in opkomst. Nieuwe winkels, horeca, scholen, sportcentra: Zuidas bruist. Op tien minuten fietsen van de Amsterdamse binnenstad. Binnen zes minuten op Schiphol met de trein. En werk je in Zuidas, dan ben je dus zo thuis. Hoe ‘easy’ kan het leven zijn?

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 30,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-9-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
271
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
66 m²
Inhoud
184 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.030,- p.m.
zon/schaduw info