Verhuurd
5+

Stephensonstraat 2-G

1097 BB Amsterdam

Appartementencomplex De Heelmeesters

ligt in het Eenhoorngebied, in Stadsdeel Amsterdam-Oost. Dit is een nieuw ontwikkelde woonplek die als verrassing opduikt achter de Wibautstraat, aan de groene Ringdijk, tussen Casa 400 en voormalige boerderij De Vergulden Eenhoorn. Met het Amstelstation op loopafstand en de Wibautstraat om de hoek ben je zo waar je zijn wilt. Per trein, tram, bus of metro, maar ook met de auto. De Gooiseweg leidt u in enkele minuten naar de A10. Met de fiets is het centrum van Amsterdam goed bereikbaar en met Schiphol op 15 autominuten afstand ligt heel de wereld aan uw voeten. Maar als u de voorzieningen en hotspots van uw directe omgeving in ogenschouw neemt - en vergeet dan de ligging aan het water en de nabijheid van de Amstel en het Oosterpark niet!

De Heelmeesters
Het complex bestaat uit twee U-vormige appartementengebouwen, beide gelegen aan een fraaie binnentuin. Het ontwerp is geïnspireerd op de ‘Nieuwe Amsterdamse School’, waarbij gebruik is gemaakt van typerende stijlelementen zoals terugspringende volumes, dakrand omkaderingen en verbijzonderingen van de hoeken.

Het complex heeft 179 huurwoningen, waarvan 161 appartementen en één atelier eengezinswoning, alle bestemd voor de vrije sector huurmarkt.
Onder beide gebouwen bevindt zich een parkeergarage. In totaal zijn er 180 parkeerplaatsen. Aan alles is hier gedacht!

Stephensonstraat 2 G
Deze woning beschikt over 2 slaapkamers

Badkamer
Luxe uitgevoerd met een douche en wastafel.

Alle appartementen beschikken daarnaast over een eigen berging in de parkeergarage en in nagenoeg alle gevallen over een buitenruimte, in de vorm van een balkon, tuin of terras.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 55,-
Energielabel
C
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
525
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
81 m²
Inhoud
227 m³

Bij deze woning is het huren van een parkeerplaats à135 p/m. een vereiste

Het jaarlijkse inkomen mag niet hoger zijn dan € 46.679,00

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 752,- p.m.
zon/schaduw info