Aangeboden
3+

Wibautstraat 70-N

1091 GN Amsterdam

Leuke studio te huur en de ideale start plek!

Deze studio is gelegen op de vierde verdieping van het Floor complex.
Zodra je binnenkomt heb je links de slaapkamer. Aan de hal grenzen tevens nog het toilet, de berging en de woonkamer. De nette keuken is van inbouwapparatuur voorzien.
Het appartement heeft een nette afgewerkte badkamer, tevens is er ook een praktische berging met ruimte voor je wasmachine en droger.
De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en handdoekradiator. Het appartement heeft een separaat toilet.

In het appartementengebouw 'Floor' kun je stijlvol wonen op één van de de meest gewilde plekken van Amsterdam.

Floor Wibautstraat
In de Wibautstraat beland je in één van de hotspots van Amsterdam. Op loopafstand bevinden zich diverse gezellige lunchrooms een restaurants. Pak je de fiets dan ben je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van de Pijp, waar je op de Albert Cuyp markt o.a. terecht kunt voor je verse groente en fruit. Voor je andere dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn. Deze zit gevestigd op de begane grond van Floor. Voor je deur stopt de metro naar het centrum en op enkele minuten fietsen vind je treinstation Amstel.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 55,-
Aanvaarding
1-8-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
48
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 36,30
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
210 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 511.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.619,- p.m.