Verhuurd
15+

Kerkuil 55

4822 PB Breda

Leuke eengezinswoning in de kindvriendelijke wijk het Paradijs.

Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. Via de hal met daarin een toiletruimte, de meterkast en de trap, heb je toegang tot de open keuken. De ruime woonkamer ligt aan de open keuken, aan de achterkant van de woning.

Via de vaste trapopgang naar de eerste verdieping kom je op de overloop uit. De overloop geeft jou toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De woning beschikt over een ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning welke uitkijkt over de tuin. Slaapkamer 2 bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 is aan de voorzijde van de woning welke grenst aan de badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

Verder is er een ruime zolder die te bereiken is via een vaste trap, hier kan prima een hobbyruimte of vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. Op deze verdieping bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tuin
De tuin beschikt over een berging aan de achterzijde.

Ligging:
De eengezinswoningen liggen in de kindvriendelijke wijk Paradijs. Deze wijk kenmerkt zich door een groene en rustige omgeving waar voornamelijk laagbouw is gebouwd. Het uitgebreide winkelcentrum Heksenwiel ligt nabij de woningen waardoor er voor de dagelijkse voorzieningen niet ver gereisd hoeft te worden. Mocht je toch wat anders nodig hebben bieden diverse uitvalswegen uitkomst. Behalve twee basisscholen bevindt zich ook een school voor voorgezet onderwijs nabij de woningen.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
C
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
123
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
271 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 302.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 985,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info