Aangeboden
8+

Zeezigt 38

1111 TL Diemen

Zeezigt 38

Licht appartement met veel comfort
In Diemen Noord is dit royale appartement te huur. Het appartement is gelegen op vierde verdieping en heeft een zeer ruime woonkamer van 56m². Hier bestaat de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren. Opvallend zijn de vele raampartijen met vrij uitzicht over het water en de omgeving. De woning heeft een ruime keuken van maar liefst 13m². De woning beschikt over een slaapkamer van 18 m² met als een bonus een inloopkast. Vanuit de slaapkamer kan je het balkon en de badkamer bereiken.
Comfortabel is ook de badkamer met een ligbad, aparte douche en wastafel. Er is een inpandige berging met wasmachineaansluiting en extra berging gelegen op de begane grond van het complex. Het appartement heeft een buitenruimte 10m² met een mooi uitzicht over de omgeving.

De woning is bereikbaar met de lift en de centrale entree is strak en luxe. Parkeren is geen probleem. Voor de auto is plek op het afgesloten privé parkeerterrein bij het gebouw.

Vrij leven, vlakbij Amsterdam. In een comfortabel appartement met een geweldig uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal en IJburg. De winkels liggen gewoon om de hoek. Met de A10, A1 en A9 in de buurt is ook de bereikbaarheid optimaal. Een handige locatie, met alles bij de hand.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 52,-
Energielabel
C
Aanvaarding
1-5-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
130
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
104 m²
Inhoud
328 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.325,- p.m.
zon/schaduw info