Verhuurd onder voorbehoud
2+

Anton Philipslaan 80

5616 TX Eindhoven

Kloppend hart van Eindhoven!

Hartje Barcelona - Anton Philipslaan 80

Indeling
Je komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De woonkamer heeft een praktische indeling. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De woonkamer staat tevens in open verbinding met de keuken.

Keuken
De luxe open keuken is geplaatst in hoekopstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom. Deze kamer is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is perfect in te richten als studeer- en/of hobbykamer.

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een vaste wastafel.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Berging/wasruimte
Vanuit de woonkamer is de inpandige berging te bereiken. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het royale balkon te bereiken. Vanaf het balkon heb je uitzicht over een van de leukste straten van Hartje Eindhoven.

Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een berging en een parkeerplek in de kelder.

Hartje Barcelona
In het hart van Hartje Eindhoven ligt Hartje Barcelona. Je raakt er nooit uitgekeken. Rust en fantasie gaan er hand en hand. Het is een en al symmetrie. Maar details als de art-deco achtige balustrades maken het spannend. De lichte lobby met vide omarmt haar bezoekers direct. En door al die grote ramen is het in Hartje Barcelona net of altijd de zon schijnt.
Licht en ruimte maken de appartementen een genot om in te wonen. De living geeft je alle vrijheid om te spelen met de indeling. Je balkon strekt zich uit over de volle breedte ervan. En in de slaapkamers is het heerlijk wakker worden. Door het kader van ramen waarachter ze schuil gaan, roept de zon je vanzelf. In Hartje Barcelona woon je overigens rug-aan-rug. Je kunt dus kiezen: wil je uitkijken op de levendige straat of de relaxte binnentuin.

Hartje Eindhoven
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven.Daar vlak naast het Philips Stadion, is een complete wijk met een grote diversiteit aan woningen.

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 80,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-1-2024
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
252
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
86 m²
Inhoud
258 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 393.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend.

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.140,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info