Verhuurd
1+

Gerard Philipslaan 255

5616 TT Eindhoven

PSV als buurman in Hartje New York!

Hartje New York - Gerard Philipslaan 255

3-kamer appartement gelegen op toplocatie in Eindhoven. Op topniveau afgewerkt. Van de badkamer, de designkeuken, tot de vlindervormige zuilen in de living, overal is de hand van de architect in te herkennen. Wonen Hartje New York is wonen in licht. Veel licht. Dankzij ramen die reiken van je plafond tot de vloer en zich uitstrekken over de volledige lengte van je appartement.

Indeling
Je komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, de bergingen en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De licht overgoten woonkamer wordt gedomineerd door de grote raampartijen tot aan de grond. De woonkamer is ruim van opzet en praktisch in te delen. Een grote schuifpui geeft toegang tot het balkon.

Keuken
De luxe open keuken is geplaatst in wandopstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1
De masterbedroom is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is naast de eerste slaapkamer gelegen. Kleiner van opzet en perfect te gebruiken als tweede slaapkamer, hobby- of studeerruimte.

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een vaste wastafel.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Wasruimte
Vanuit de hal is de wasruimte te bereiken.

Berging
Vanuit de hal is tevens een praktische inpandige berging te bereiken alwaar zich de WKO-installatie bevindt.

Balkon
Royaal balkon te bereiken vanuit de woonkamer.

Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.

Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag).

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
96
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 30,25
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
96 m²
Inhoud
288 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 479.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.380,- p.m.