Verhuurd
9+

Neverslaan 1

5627 TL Eindhoven

Eengezinswoning in een rustige en groene omgeving in Eindhoven!

Indeling
Deze eengezinswoning met L-vormige woonkamer met open haard en open eigentijdse keuken. De woning is voorzien van een ruime tuin, welke te bereiken is vanuit de woning en de garage. Op de bovenverdieping zijn drie comfortabel slaapkamers en een royale badkamer met ligbad, douche en tweede toilet. Tot slot, is er nog een grote afgewerkte zolderkamer.

Omgeving
Achtse Barrier biedt alle voorzieningen. Alle denkbare voorzieningen zijn in de wijk aanwezig. Te midden van een groot aantal plantsoenen en speelweiden zijn er een compleet en gevarieerd winkelcentrum, een postkantoor en een bibliotheek te vinden. De Achtse Barrier telt maar liefst drie peuterspeelzalen en vijf basisscholen en er zijn huisarts- en tandartspraktijken en een apotheek. Voor sport en ontspanning vind je er een zeer moderne sporthal en in de nabije omgeving liggen een overdekt en openlucht zwembad, sportparken en tennishallen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
B
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
363
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
118 m²
Inhoud
330 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 416.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.105,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info