Aangeboden
6+

Tovermolen 21

5629 LH Eindhoven

Blixembosch II - Type C

Entree
Men komt binnen in de hal waaraan het toilet, de woon-/eetkamer, de keuken en de trap naar boven gevestigd zijn.

Woon-/eetkamer
Een zeer ruime woonkamer met een open keuken. Aan beide kanten zitten grote raampartijen wat voor veel lichtinval zorgt.

Keuken
Riante open keuken gelegen aan de woonkamer uitgerust met een afzuigkap, gaskookplaat en een oven.

Tuin
Een grote tuin met tegen het huis aan een aparte berging.

Overloop
Via de trap in de hal bereikt met de overloop op de eerste verdieping. Hieraan zijn de slaapkamers en de badkamer gelegen.

Slaapkamer 1
Royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 2
Een ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning

Slaapkamer 3
Nog een ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning

Badkamer
Een luxe badkamer, uitgerust met een douche, een ligbad, een toilet en een wastafel.

Zolder
Bereikbaar via een vaste trap, een ruime zolder die ook goed dienst kan doen als hobby-/studeerkamer of als opslagruimte.

Parkeren
De auto kan geparkeerd worden op de oprit voor het huis of op straat.

Blixembosch II - te Eindhoven

Eindhoven heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch en vooraanstaand centrum van technologie, bedrijvigheid, onderwijs en cultuur in Noord-Brabant. Het moderne stadscentrum, de futuristisch ogende bedrijfsterreinen en de royaal uitgebouwde woonwijken omgeven met veel groen bepalen de aanblik en het karakter van de stad. Het omringende Kempische landschap maakt Eindhoven tot een zeer aantrekkelijke stad om in te wonen, leven en werken. De aanwezigheid van een regionale luchthaven en een aantrekkelijk winkelhart van internationale allure geven Eindhoven een speciale plaats op zowel nationaal als internationaal niveau. Een groot en breed aanbod van onderwijsinstellingen, een veelzijdig cultuur- en verenigingsleven en een overvloed aan recreatieve mogelijkheden benadrukken nog eens het dynamische en aantrekkelijke karakter.

Ten noorden van het stadscentrum, nabij het Henri Dunantpark, is een van de jongste wijken van Eindhoven "Blixembosch" genaamd, gerealiseerd. Blixembosch is een wijk met veel eigen voorzieningen variërend van medische en sportieve voorzieningen tot winkels, scholen en een kerk. Een doordacht wegennet maakt alle voorzieningen bereikbaar voor wandelaars, fietsers en auto's. Via hoofdwegen wordt de wijk ontsloten met openbaar vervoer. Maar ook per auto is een prima verbinding met het regionale en nationale wegennet mogelijk.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
B
Aanvaarding
16-10-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
177
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
124 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
303 m³

Toewijzingscriteria

Bij deze woning mogen beide inkomens bij elkaar opgeteld worden.

Woning kenmerken

Deze woning wordt voorzien van een nieuwe badkamer, toilet & zonnepanelen!

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.292,- p.m.
zon/schaduw info