Verhuurd onder voorbehoud
17+

Waterlinie 40

5658 ND Eindhoven

Gelegen in een jonge wijk en nabij alle denkbare voorzieningen!

Op de begane grond vind je de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van witte kasten en een composieten aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koel-vriescombinatie, afzuigkap, inductie kookplaat, combi-magnetronoven en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tuin gelegen op het noordoosten.

Op de eerste verdieping vind je de 3 slaapkamers. Daarnaast bevind zich op deze verdieping de badkamer welke voorzien is van een strakke witte wandtegel, een donkere vloertegel, een douche met een glazen douchewand, zwevend toilet en een wastafel.

Daarnaast beschikt de woning over een zolder welke toegankelijk is middels een vaste trap. Hier zou een extra slaapkamer gecreëerd kunnen worden.

Locatie:
De woning is perfect gelegen in de recent gebouwde wijk "Waterrijk" in Meerhoven. Op korte afstand bevindt zich een groot 60 hectare landschapspark met o.a. een speeltuin voor de kleintjes, waterpartijen, speelweides en een uitkijkheuvel. Dit geldt eveneens voor het winkelcentrum van Meerhoven met o.a. AH, Jumbo, bakker, snackbar, sushi restaurant, Gall & Gall, Hema, Kruidvat en een Grand café. Tevens in de nabijheid: scholen (alsmede tweetalig school onderwijs), internationale school, het spilcentrum, gezondheidscentrum, High Tech Campus, ASML, MMC, tennis-/padelbanen en andere recreatiemogelijkheden. Uitvalswegen en het stadscentrum zijn snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer (HOV) te bereiken.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
16-6-2023
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
44
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
111 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
424 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 427.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.175,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info