Verhuurd
9+

Vest 5-D

2801 VC Gouda

Modern appartement in het prachtige complex Koningshof te Gouda. De stad is natuurlijk bekend om de Goudse Kaas! Maar toeristen trekken ook naar de stad voor stroopwafels, klassieke kaarsen en natuurlijk de vele rijksmonumenten. Wist je dat er in Gouda wel 350 Rijksmonumenten staan? Genoeg te doen en te zien dus!

Indeling:
Je kan met de trap of met de lift naar de woning toe gaan. In de woning aangekomen, kom je als eerst in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken in de woning; de twee slaapkamers, badkamer, woonkamer, toilet en berging.
De berging zit bij binnenkomst direct aan je rechter hand. In de berging zitten de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Ook heb je hier de CV-ketel en de installatie van de mechanische ventilatie. Uiteraard is er voldoende plek over om je spulletjes op te bergen! Naast de berging zit het afzonderlijk toilet. Deze is in zijn geheel betegeld en heeft een fonteintje, om de handen te wassen. De woning telt twee slaapkamers. Deze zijn ongeveer 15 m² en 12 m².

De badkamer beschikt over een dubbele wastafel met spiegel en een inloopdouche. Door de mengkranen is de temperatuur erg gemakkelijk in te stellen! Net zoals het toilet is de badkamer in zijn geheel betegeld.

Last but not least, de woonkamer van het appartement! Deze is riant en heeft een oppervlakte van meer dan 80 m²! Wat gelijk opvalt is de hoekvormige keuken die je hier hebt. De keuken heeft alle potentie om een heerlijke maaltijd te bereiden. Denk aan inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combioven, kookgelegenheid, afzuigkap, koelkast en vriezer.

Het royale balkon grenst direct aan de woonkamer. De balustrade heeft een open motief van RVS, waardoor je er met gemak doorheen kan kijken en je niet vol in het zicht zit voor voorbijgangers.

Parkeren doe je in de parkeergarage van het complex.

Wijk en omgeving
Je woont in een leuke wijk waar relatief veel jonge mensen wonen (tussen de 25 en 44 jaar oud). Dit heeft de wijk te danken aan de vele voorzieningen en de goede bereikbaarheid. Zo loop je in een paar minuten het centrum in en rij je in 5 minuutjes de snelweg op. Centrum van Gouda: In het centrum van Gouda is altijd van alles te doen. Van het bekijken van architectuur tot aan het bezoeken van de bioscoop en een terrasje pakken, het kan allemaal!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 75,-
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
24
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
236 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 341.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.065,- p.m.