Beschikbaar
5+

Wilhelmina van Pruisenlaan 108

2807 KC Gouda

Riante eengezinswoning met drie slaapkamers in de fijne wijk Goverwelle, Gouda.

Let op!: De getoonde foto's zijn van een soortgelijke woning.

Wilhelmina van Pruisenlaan 108

Indeling:

Entree
De eerste ruimte van de woning is de hal. Hier zit de meterkast, afzonderlijk toilet en de trap naar de bovenliggende verdiepingen. Wanneer je vanuit de hal rechtdoor loopt, loop je de woonkamer in.

Woonkamer en keuken
In de woning heb je een grote woonkamer met open keuken aan de voorzijde. Deze keuken heeft alles wat je nodig hebt én heeft een mooi design met het granieten werkblad en de witte deurtjes. De keuken inclusief hoogwaardig inbouwapparatuur:
- Inductiekookplaat
- Afzuigkap
- Vaatwasser
- Combi oven
- Koelkast en vriezer

Tuin en berging
Vanuit de woonkamer kan je zo de tuin in. De tuin is betegeld waardoor het makkelijk in onderhoud is. Achterin de tuin heb je een vrijstaande berging, ideaal om een hobby uit te voeren of fietsen in te zetten!

Badkamer
Op de 1e etage zit de badkamer. De badkamer is gerenoveerd en ziet er nu prachtig uit met sanitair zoals een douche, ligbad, wastafel en toilet. De vloertegels zijn donker grijs wat mooi aansluit bij de wanden, deze zijn betegeld met glanzend witte tegels.

Zolder
Op de 2e verdieping heb je een riante zolderruimte met dakraam. Deze ruimte kan je als vierde slaapkamer, hobbykamer of waskamer gebruiken. De aansluiting voor de wasmachine zit namelijk ook in deze ruimte.

Voel je thuis!
De woning is onderdeel van het complex Dammaspolderpad. Het complex ligt verdeeld over de straten Dammaspolderpad, Elsgeestpolderpad, Gasthuispolderweg, Geerpolderweg Frederikspolderstraat en de Wilhelmina van Pruisenlaan. Dit zijn relatief rustige straten met een knus gevoel. Dit knusse gevoel komt doordat iedereen elkaar kent en daardoor een hechte gemeenschap vormen.

Voorzieningen binnen handbereik
Voor de supermarkt hoef je niet ver van huis, want je loopt hier gemakkelijk naar toe, Niet alleen de supermarkt ligt dichtbij, ook een kapper, tandarts, basisscholen, treinstation, snellaadpunt voor de elektrische auto en een huisarts, zitten op loopafstand. Wil je meer winkelaanbod? Stap dan op de fiets en je bent binnen een kwartier in het centrum van Gouda.

Fijn wonen in Gouda
Je hebt nu de kans om in een gezellige stad met een rijke historie te komen wonen. De historie is terug te zien aan het stadhuis en de Sint Janskerk. Het centrum kent veel sfeervolle winkelstraten, pleintje en terrasjes. Toe aan een mooie wandeling door de natuur? Ook vindt je in de omgeving het Reeuwijkse Plassengebied.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
114
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Soort dak
Samengesteld dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
336 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 980,- p.m.
zon/schaduw info