Beschikbaar

Hans Henneveldpad 45

2035 PV Haarlem

Wonen in het gezellige Haarlem op een prachtige, natuurrijke plek!

Je komt binnen in het 2-kamerappartement aan de HAAVE in het Parkgebouw vanwaar je heel rustgevend uitzicht hebt op het water. De appartementen zijn gelijkvloers en ook per lift bereikbaar. Bij binnenkomst in de lichte hal met toegang tot alle vertrekken vind je je eigen inpandige berging voor o.a.. de aansluiting van je wasmachine.

De woonkamer is ruim en licht en voorzien van een moderne keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser, kookplaat en koel- + vriescombinatie. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot je buitenruimte.

Dit appartement biedt 1 ruime slaapkamer vanwaar je ook toegang hebt tot het balkon

De badkamer heeft een luxe afwerking met een wastafel, douche met glazen douchewand en een elektrische designradiator. Het toilet bevindt zich separaat in de hal.
Daarnaast heeft iedere woning heeft een separate berging en parkeerplaats in de kelder.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op fietsafstand van het centrum van Haarlem, loopafstand van een supermarkt. De dichtstbijzijnde uitvalsweg is dichtbij op slechts 6 auto minuten rijden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +1%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
A+++
Aanvaarding
1-9-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
213
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 40,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
66 m²
Inhoud
186 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 306.000,-
WOZ peildatum
1-1-2024

Bij deze woning is het huren van een parkeerplaats à €85,- + €10,- servicekosten p/m. een vereiste.

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.155,- p.m.