Beschikbaar
2+

Meijerslaan 11

2105 PA Heemstede

In de Geleerdenwijk in Heemstede liggen deze charmante woningen, genesteld in een rustige omgeving met voldoende parkeergelegenheid. Met een unieke L-vormige woonkamer biedt deze woning een comfortabele leefruimte die uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid.

De achtertuin, direct bereikbaar vanuit de woonkamer, vormt een verlengstuk van het leefgedeelte, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

De open keuken, voorzien van moderne inbouwapparatuur, creëert tevens een open en verbonden sfeer tussen de keuken en de woonkamer.

Met drie slaapkamers biedt deze woningen voldoende ruimte voor een gezin of stelt het je in staat om een thuiskantoor of hobbyruimte te creëren. De badkamer is uitgerust met een praktische douchehoek, wastafel en toilet, waardoor alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn.

Op de overloop bevindt zich een handige bergkast met de CV-opstelling en aansluiting voor de wasmachine. Bovendien is er een vliering die bereikbaar is via een vlizotrap, waardoor extra opslagruimte beschikbaar is voor seizoensgebonden spullen of andere benodigdheden.

Locatie:
De woningen zijn gelegen in de rustige ‘Geleerdenbuurt’ in Heemstede. Op fietsafstand bevindt zich het centrum met de gezellige winkelstraten Binnenweg en Raadhuisstraat. Hier vind je hoog gekwalificeerde winkels waar in ruime mate wordt voorzien in het aanbod van de dagelijkse boodschappen en een divers winkelaanbod. In de nabije omgeving vindt je een gevarieerd aanbod in uitstekend basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang en sportverenigingen. Recreëren kun je doen in het nabijgelegen wandelbos Groenendaal. Op fietsafstand vindt je tevens de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Nationaal Park Kennemerland, het strand en het bruisende centrum van Haarlem. De woningen zijn gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de richting van Amsterdam, Schiphol, Den-Haag en Alkmaar.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
222
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
275 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 488.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.370,- p.m.