Verhuurd
4+

Goedhartdonk 37

5706 WT Helmond

Fraaie eengezinswoning van 104 m2 in Helmond in de wijk Brandevoort. De woning is voorzien van onder andere een open keuken, een badkamer met een douche, wastafel en tweede toilet en 3 slaapkamers op de 1e verdieping en één 4e slaapkamer op de tweede verdieping. Brandevoort is een levendige en groene woonwijk met volop variatie in architectuurstijlen: stads en stedelijk enerzijds, dorps en landelijk anderzijds. Hier vind je statige herenhuizen in centrumgebied De Veste, maar ook woningen met de uitstraling van een rustieke Brabantse boerderij in de zogenoemde ‘Buitens’.

Goedhartdonk 37
De woning heeft een oppervlakte van 104 m2. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer van met open keuken. De keuken is uitgerust diverse inbouwapparatuur. In een separate ruimte vind je het toilet. Via de hal bereik je middels de trap de 1e verdieping. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers, ook tref je hier de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet. Via de trap bereik je de 2e verdieping van de woning hier vindt je een 4e slaapkamer. De auto parkeer je gemakkelijk bij de woning.

Er is veel groen in en rond de wijk, met groenzones en waterpartijen. Ideaal om te wandelen en van de natuur te genieten. De wijk is bruisend, met een winkelcentrum, drie basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, een multifunctioneel centrum, een sportzaal en een wijkhuis. Voor wie meer wil: het stadscentrum van Helmond is dichtbij. En dat van Eindhoven trouwens ook! In Brandevoort kun je dus letterlijk alle kanten op: per auto over de nabijgelegen A270, per trein dankzij het ‘eigen’ station of per fiets via een uitgebreid netwerk van veilige fietsroutes. Kortom, buitengewoon veel woongenot in Brandevoort.

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
25-4-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
94
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Soort dak
Schilddak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
107 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
386 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 324.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.110,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info