Verhuurd

Langdonkstraat 8

5708 XB Helmond

Wonen in een van de eengezinswoningen in geliefd Brandenvoort. eengezinswoning van 123 m2 met onder andere een keuken, een badkamer met een douche, 3 slaapkamers en een tuin.

Langdonkstraat 8
Eengezinswoning met een oppervlakte van maar liefst 123 m2. De openkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een oppervlakte van 31 m2 en via hier bereik je middels de achterdeur naar de achtertuin. Praktisch is de inpandige berging welke je bereikt via de entree en via de entree een separate toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers te vinden. De grootste slaapkamer van 16 m2 en de 2e slaapkamer is 10 m2. Op de 2e verdieping is 1 slaapkamer te vinden van 24 m2. Tevens op de 2e verdieping vindt je de aansluiting voor de wasmachine/droger.

Brandevoort is een wijk in het oosten van Helmond met een bijzondere authentieke uitstraling door historische gevels en kronkelige straatjes. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig: winkels, scholen, horeca, kinderopvang, en sportfaciliteiten. Het centrum van Helmond en Eindhoven biedt een nog veel uitgebreider aanbod faciliteiten. Met een aansluiting op de N270 zijn allebei de plaatsen uitstekend bereikbaar met de auto.
Brandevoort heeft bovendien een eigen treinstation, zodat je ook met het openbaar vervoer gemakkelijk uit en thuis bent. Zowel met de auto als met de trein ben je in 10 minuten in het centrum van Helmond en in een kwartier in de binnenstad van Eindhoven.

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
54
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
123 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
369 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 344.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.245,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info