Verhuurd onder voorbehoud
1+

Max Euwestraat 41

5707 RS Helmond

Max Euwestraat 41
Royaal hoekappartement voorzien van twee ruime slaapkamers en een prachtig balkon. De hoogwaardig afgewerkte keuken is uitgevoerd in een wandopstelling en is, naast greeploze boven- en onderkastjes, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een brede wastafel en inloopdouche. Tot slot heeft het appartement een separaat toilet, leuk balkon, handige berg-/wasruimte en een externe bergruimte.

Parc Valere, Le Princier, is gelegen aan de Europaweg in Helmond.
Het gebouw ligt direct tegen de Goorloopzone, dicht bij het centrum van Helmond en op loopafstand van winkelcentrum “Combicentrum”.
Er zijn tien verschillende typen appartementen, variërend in grootte tussen de 83 m2 en 113 m2.
Elk appartement heeft een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage. De woningen hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon van 6 tot 11 m². Twee appartementen hebben een enorm dakterras. Alle appartementen zijn afgewerkt met een luxe keuken en een badkamer met inloopdouche en een extra brede wastafel.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 40,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-8-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
63
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
96 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
253 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.125,- p.m.
download brochure
zon/schaduw info