Aangeboden

Juf van Kempenstraat 35

2132 ZV Hoofddorp

Ruim vierkamerappartement in een rustgevende buurt!

Stap binnen in dit prachtige appartement aan de Juf van Kempenstraat 35 in Hoofddorp en voel meteen de warme omhelzing van thuis. De royale hal heet je welkom en leidt je naar de uitnodigende woonkamer en een gastvrije toiletruimte.

Lichte en ruime woonkamer: De diepe woonkamer is een oase van licht en ruimte, perfect voor ontspanning of quality time met familie en vrienden. Grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de achtertuin, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van het groen en de natuurlijke omgeving.

Luxe keuken: De aangrenzende open keuken is een ware culinaire droom. De moderne inrichting sluit naadloos aan op de woonkamer en biedt alle benodigde apparatuur en opbergruimte voor de enthousiaste kok.

Comfortabele slaapkamers en luxe badkamer: In het appartement vind je drie comfortabele slaapkamers, elk met hun eigen charme en karakter. De luxe badkamer is uitgerust met een mooie douche en een wastafel.

Conclusie: Deze woning combineert een praktische indeling met luxe afwerkingen en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven.

Omgeving: Gelegen in het bruisende Hoofddorp, biedt deze buurt een perfecte mix van rust en bedrijvigheid. Met groene parken om te ontspannen en moderne voorzieningen binnen handbereik, is er altijd iets te doen. Ontdek gezellige cafés, lokale winkels en een scala aan recreatiemogelijkheden. Of je nu wilt genieten van een ontspannen wandeling in het park of op zoek bent naar levendigheid in de stad, de Juf van Kempenstraat heeft voor ieder wat wils.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 47,-
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
258
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
194 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 329.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.055,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info