Verhuurd onder voorbehoud
5+

Betaplein 59

2321 KS Leiden

Betaplein 59 - Yours Phaedra

Zodra je in je studio binnenkomt, word je meteen verrast door de elegante keuken. Deze Bribus keuken heeft witte kasten en een zwart composiet werkblad, aangevuld met moderne ATAG inbouwapparatuur. Of je nu voor een gebakken eitje of verse popcorn voor bij je Netflix avond gaat, we got you covered! Je hebt namelijk een:
- Inductiekookplaat
- Afzuigkap
- Vaatwasser
- Oven met geïntegreerde magnetron
- Koel/-vriescombinatie.
In de keuken is ook een plekje gereserveerd voor je wasmachine.

Badkamer
De badkamer is ingericht met een verfrissende douchehoek, een wastafel met spiegel en een toilet. De vloertegels zijn zwart en aan de wand zijn hoogglans witte wandtegels aangebracht. Een mooi neutraal pallet waar je zelf je eigen accessoires aan kunt toevoegen om er echt je eigen plekje van te maken!

In Yours woon je lekker duurzaam. De woningen zijn all-electric, waardoor er dus geen gasaansluiting meer nodig is. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd. Voor de verwarming en energieopwekking wordt gebruikgemaakt van een combinatie van een warmtepompboiler, een warmte-terug-win ventilatiesysteem en zonnepanelen voor de algemene voorzieningen.

Geen onkruid wieden en eindeloos met gieters water sjouwen tijdens een hittegolf, maar toch genieten van een fijne groene zitplek bij je studio of appartement? In Yours kan het. Op het bovendek van de parkeergarage wordt namelijk een fijne binnentuin aangelegd voor gezamenlijk gebruik. Deze binnentuin is alleen bestemd voor de bewoners van Yours en natuurlijk hun bezoekers. Doordat de binnentuin aan de ene zijde volledig door het gebouw wordt afgeschermd en aan de andere zijde verhoogd is ten opzichte van de openbare ruimte, ontstaat er privacy. Een heerlijk plekje om met een coffee to go bij te praten, even rustig te bellen of een goed artikel te lezen dus.

Duurzaamheid

De woningen zijn all-electric, heel goed geïsoleerd en op de daken liggen zonnepanelen die stroom opwekken ten behoeve van de algemene ruimtes. Dat scheelt weer in de servicekosten. Daarmee is je appartement helemaal klaar voor een duurzame toekomst.

Gebouw Phaedra is het deelgebied binnen Yours dat zich laat kenmerken door de laagbouw (7 verdiepingen) en het aanbod in knusse studio’s. In totaal zijn er 140 studio’s beschikbaar. Je woont hier compact en overzichtelijk en op fietsafstand van het historisch centrum van Leiden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 35,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-1-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
37
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
43 m²
Inhoud
112 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegeteld.

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 780,- p.m.
zon/schaduw info