Aangeboden
7+

Bosscherweg 135-A

6219 NE Maastricht

Bosscherweg 135 A + PP 2

Indeling
De binnenkomst is in de hal waaraan de woonkamer, de slaapkamer, het toilet en de badkamer gelegen zijn.

Woonkamer
Een ruime woonkamer met een halfopen keuken. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een zeer groot balkon. Ook bevindt zich aan de woonkamer nog een slaap-/werkkamer.

Keuken
Halfopen keuken gelegen aan de woonkamer en is voorzien van de navolgende apparatuur: afzuigkap, kookplaat, koelkast met vriesvak en combitron. Aan de keuken ligt nog een bijkeuken/berging waar ook een aansluiting voor de wasmachine zit.

Balkon
Via schuifdeuren te bereiken vanuit de woonkamer ligt een prachtig groot balkon waar je heerlijk buiten kunt zitten. Het balkon is ook te betreden vanuit de slaapkamer.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer die ook met het balkon verbonden is.

Badkamer
Luxe badkamer voorzien van een ligbad, douche en een wastafel.

Toiletruimte
Voorzien van hangend toilet en fonteintje.

Berging
Ruime inpandige berging om wat spullen in op te kunnen slaan gelegen aan de keuken.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex.

Belvédère-Haven

Prachtig wonen bij het water in maastricht. Dat kan in Belvédère, een nieuw gevarieerd stadsdeel. Het appartement en de omgeving zijn de perfecte woonomgeving om voor een optimaal woongenot te zorgen.

Belvédère, een organisch groeiend leefgebied voor eigentijds wonen, werken en winkelen. Met veel aandacht voor cultuur, recreatie en mobiliteit. De omgeving krijgt de tijd en ruimte om met de bewoners mee te groeien, waardoor er een omgeving ontstaat die rijker wordt met de jaren. Het centrum van Maastricht is met de fiets binnen 10 minuten te bereiken, maar het is ook een uitstekende uitvalsbasis voor wanneer men de auto neemt.

Het complex is omringd door zowel water als groen, wat een hele rustige omgeving geeft. He complex heeft een verrassende en afwisselende architectuur. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 55,-
Energielabel
B
Aanvaarding
1-8-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
12
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
86 m²
Inhoud
224 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 980,- p.m.
download brochure
zon/schaduw info