Verhuurd onder voorbehoud
6+

Grote Staat 16-C 08

6211 CW Maastricht

Grote Staat 16C08

Mooi appartement aan de Grote Staat. De ingang van het gebouw bevindt zicht links naast de HEMA in de Grote Staat. Het Vrijthof, de Markt, het Amorsplein en het Onze Lieve Vrouweplein liggen op loopafstand. Met de fiets ben je binnen 5 minuten bij het Centraal Trein- en busstation van Maastricht.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken voorzien van een standaard keukenblok met afzuigkap. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Slaapkamer welke gelegen is aan de achterzijde van het appartement. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Inpandige berging alwaar aansluitpunt wasautomaat en cv-ketel.

Parkeren kun je middels een parkeervergunning welke via de Gemeente Maastricht verkrijgbaar is.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 47,-
Aanvaarding
12-3-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
94
Overige kosten
Waarborgsom
€ 757,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1790
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
56 m²
Inhoud
145 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 757,- p.m.
zon/schaduw info