Beschikbaar
2+

Lakenweversplein 35-C

6211 BH Maastricht

Lakenweversplein 35C

Entree
Via de lift bereik je de entree op de derde verdieping, vanwaar je via de ruime hal toegang heeft tot de woonkamer/keuken, toiletruimte, badkamer, cv-ruimte en beide slaapkamers. Daarnaast bevindt zich in de hal ook de meterkast en de vaste trap naar de bovenverdieping

Woonkamer
De ruime woonkamer is gelegen aan de straatzijde van het complex en biedt zodoende een leuk uitzicht op wat zich buiten afspeelt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken/eetkamer, waardoor een royale living gecreëerd wordt.

Balkon
Het balkon is gelegen aan de straatzijde en is meer dan ruim genoeg voor het creëren van een leuke zithoek waarmee je gezellig in contact komt te staan met het leven op straat. Het balkon is bereikbaar via de woonkamer.

Keuken
De keuken is netjes afgewerkt en voorzien van afzuigkap, combi-oven en gaskookplaat. Daarnaast is er voldoende bergruimte beschikbaar in de bovenkastjes.

Slaapkamer 1
De ruime eerste slaapkamer bevindt zich aan de gang aan de achterzijde van het appartement.

Slaapkamer 2
Deze slaapamer grenst aan de slaapkamer 1 en is ruim qua grootte. Ook krijgt de kamer veel lichtinval via de raampartij, waardoor de kamer ook prima gebruikt kan worden als werk- of hobbykamer.

Slaapkamer 3
Appartement type Camarque beschikt over een extra, derde slaapkamer, die zich bevindt op de tweede etage van het appartement. Deze kamer is eveneens zeer ruim en kan daardoor gebruikt prima worden als hoofdslaapkamer.

Badkamer
De badkamer is comfortabel, modern en netjes afgewerkt en daarbij voorzien van een douche en vaste wastafel. Daarnaast is er de aansluiting voor de wasapparatuur gevestigd.

Toiletruimte
De aparte toiletruimte is gelegen aan de gang en beschikt over een zwevend toilet en een fonteintje.

Berging
Het appartement beschikt over een aparte bergruimte die is gelegen aan de gang op de bovenverdieping. Daarnaast beschikt het ook over een separate cv-ruimte waar de cv-installatie gevestigd is. Deze is gelegen op de benedenverdieping en kan ook gebruikt worden om extra bergruimte te creëren.

Boschstraat-Oost te Maastricht

Royaal, 2 verdiepingen beslaand appartement, gelegen op de linkeroever van de Maas in het centrum van Maastricht, op vijf minuten lopen van de Markt en het Vrijthof. Wonen in de gezellige oude kern van de stad, met al haar winkels, terrassen, restaurants en alle andere voorzieningen die je je kunt wensen. Wonen in complex Boschstraat - Oost is met andere woorden voor ieder wat wils.

Zodra je de deur uitstapt bevind je je in de 'huiskamer van Maastricht'. Midden in een van de gezelligste centrums van het land, op een steenworp afstand van de prachtige pleinen en winkelstraten die de stad rijk is. Door de ligging heb je uiteraard alle benodigde faciliteiten bij de hand, en dat alles in deze historische omgeving. Dit neemt echter niet weg dat je ook snel weer 'naar buiten' kunt. Via de Noorderbrug bereikt binnen enkele minuten de autosnelwegen met perfecte verbindingen naar o.a. Eindhoven, Aken en België.

Het complex Boschstraat - Oost bestaat uit 196 appartementen verspreid over vijf verdiepingen. Het gebouw oogt netjes en sfeervol, mede door het kenmerkende ontwerp met de vele balkons en raampartijen. Het gebouw sluit hiermee perfect aan in de sfeervolle omgeving waarin het zich bevindt.

De appartementen zijn bereikbaar via de centrale entrees, waarna je via de liften of trappen uw appartement kunt bereiken.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 35,-
Energielabel
C
Aanvaarding
1-8-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
34
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
221 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 895,- p.m.
zon/schaduw info