Aangeboden
8+

Weverstraat 5-A

5671 BA Nuenen

Wonen in een van de meest royale eengezinswoningen in geliefd 't Oog van Nuenen. Ruime eengezinswoning van 154 m2 met onder andere een keuken in hoekopstelling, een badkamer met een ligbad en separate douche, 4 slaapkamers en een tuin.

Weverstraat 5-A
Eengezinswoning met een oppervlakte van maar liefst 154 m2. De open keuken betreft een keuken in hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een oppervlakte van 34 m2 en via hier bereik je middels de keuken de achterdeur naar de achtertuin. Praktisch is de inpandige berging welke je bereikt via de entree en via de entree een separate toilet. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden. De grootste slaapkamer van 14 m2 is gelegen aan de achterzijde van de woning. De 2e slaapkamer is 13 m2 en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dan is er nog een slaapkamer van ruim 10 m2 aan de achterzijde van de woning. Deze is tevens prima in gebruik te nemen als werk- en/of studeerkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, designradiator en een wastafel. Via de trap bereik je vervolgens de zolder. Op zolder bevindt zich de 4e slaapkamer.

Aan de noordzijde van ’t Oog van Nuenen zijn 25 zeer ruime huurwoningen gerealiseerd. ’t Oog van Nuenen is gelegen op 200 meter afstand van de dorpskern. Door dit gevarieerde aanbod aan woningtypen, belooft ’t Oog van Nuenen een levendige en gevarieerde wijk te worden.
Het architectuurplan is winnaar geworden in de categorie ‘Wijken en buurten’ van de welstandsprijs Noord-Brabant. “Het ontwerp betreft een forse stedelijke invulling midden in Nuenen, die heel intelligent in elkaar steekt. De stedenbouwkundige opzet is prachtig. Het is zowel dorps als stedelijk en voegt zich volstrekt natuurlijk in de bestaande structuur van het dorp. Het oogvormige plein als centrum van het gebied oogt stedelijk en ruimtelijk, terwijl de randen naadloos aansluiten op de dorpse omgeving.

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
1-11-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
47
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
154 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
540 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 568.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" als je meer wil weten van deze woning.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.340,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info