Verhuurd onder voorbehoud
9+

De Braak 112

4901 JL Oosterhout

Zeer gunstig gelegen 3-kamerappartementen bedoeld voor senioren in Oosterhout.

Direct gelegen aan het prachtige Slotpark en het bruisende centrum van Oosterhout. Een prachtig uitzicht gecombineerd met een hoog voorzieningenniveau op loopafstand. Deze unieke combinatie van gemak en rust, én de ruime appartementen maken dit complex uiterst geschikt voor senioren.

3de verdieping - Entree
Wanneer je de woning binnengaat stap je in de ruime hal. Hieraan zijn de meterkast en woonkamer gelegen.

Woonkamer
Het appartement beschikt over een ruime, diepe woonkamer. Deze staat in open verbinding met de keuken.

Balkon
Het appartement beschikt over een mooi balkon. Deze is gelegen aan het Slotpark waardoor je hiervandaan heerlijk wegkijkt. Op het balkon kun je een leuk zitje plaatsen waardoor je hier heerlijk kunt ontspannen.

Keuken
De moderne keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is hoogwaardig afgewerkt. Deze beschikt over diverse boven- en onderkastjes, een kookplaat, combimagnetron, afzuiginstallatie en koelkast.

Bijkeuken
Aan de woonkamer vindt je nog een handige bijkeuken. Deze voorziet je van een hoop extra bergingsruimte binnen de muren van het appartement en tevens zijn hier de cv-installatie en aansluitpunten voor de wasmachine gevestigd.

Slaapkamer 1
De hoofdslaapkamer is ruim van afmeting en wordt gekenmerkt door zijn diepte. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. Deze kamer is echter ook prima te gebruiken als studeerkamer of bureau.

Badkamer
De comfortabele badkamer is netjes afgewerkt en volledig betegeld. De badkamer is voorzien van een separate douche en vaste wastafel.

Toiletruimte
De toiletruimte is gelegen naast de entree en is voorzien van een wandcloset met fonteintje.

Berging
Elk appartement beschikt over een eigen berging welke zich bevindt op de begane grond van het gebouw. Sommige appartementen beschikken over een loggia die te bereiken is via een deur in zowel de woonkamer als de slaapkamer.

Locatie:
Oosterhout is een karakteristieke, gezellige stad vol van bezienswaardigheden. De monumenten zoals de St. Jans basiliek, het oude Heuvelplein en de gebouwen rondom het voormalige kasteelraadhuis zijn hier enkele voorbeelden van. Het hart van de stad wordt gedomineerd door "die drommelse toren", aan de voet waarvan de markt ligt, met zijn fraai aangelegde café‚-terrassen en restaurants. Het stedelijk gebied is omringd door groen, dat varieert van uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen tot vruchtbare polders. Oosterhout heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer basis- en voortgezetonderwijs scholen, kerken, verenigingen en allerlei uitingen van cultuur. Naast winkelcentrum het Arendshof zijn er ook veel andere goede winkelvoorzieningen gevestigd. Verder bestaan er verschillende accommodaties voor binnen- en buitensport.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 70,-
Energielabel
C
Aanvaarding
1-8-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
112
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
75 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
210 m³

Deze woning is bedoeld voor senioren ( 55+ )

beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden.

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer plan een bezichtiging
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 986,- p.m.
download brochure
zon/schaduw info