Beschikbaar
20+

Donderbergweg 231

6043 JD Roermond

Donderbergweg 231

Begane grond
De hal/entree biedt toegang tot de woonkamer, eetkamergedeelte en keuken een gezamenlijke oppervlakte van ca. 36m². Daarnaast is er een praktische opbergruimte onder de trapopgang. Naast de trapopgang bevindt zich het toilet. De buitenberging is bereikbaar via de achtertuin.

1e verdieping
De bovenverdieping voorziet in 3 slaapkamers met afmetingen van respectievelijk ca. 15m², 9m² en 8m². De badkamer is voorzien van een douchebak, vaste wastafel en 2e toilet.

2e verdieping/zolderruimte
Deze is te bereiken via een vaste trapopgang. De mogelijkheid bestaat tot het creeëren van een 4de slaapkamer. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping de wasmachineaansluiting en CV-opstelling.

Ruime tussenwoning met 3 slaapkamers, optie tot slaapkamer op zolder en ruime tuin.


Plan Oranjelaan"
De woningen in het "plan Oranjelaan" liggen aan/achter de Oranjelaan in Roermond. Het is een ideale woonlocatie voor gezinnen met kinderen en stellen van alle leeftijden. In deze rustige, groene wijk bevinden zich ruime huurwoningen. De ligging is centraal; het centrum van Roermond is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. In de nabije omgeving vind je diverse voorzieningen, zoals winkels, een basisschool en een apotheek.
In de wijk is voldoende parkeergelegenheid. Bovendien zijn er verschillende speelgelegenheden voor kinderen. De woningen liggen niet aan een doorgaande weg, waardoor er uitsluitend bestemmingsverkeer komt.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
C
Aanvaarding
1-6-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
74
Overige kosten
Waarborgsom
€ 840,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
115 m²
Inhoud
240 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 840,- p.m.
zon/schaduw info